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Beschreibung
A guide to the Ayurvedic approach to food and tasty vegetarian cooking. It contains recipes which are formulated using herbs and spices to help balance the constitution of various individuals.
A guide to the Ayurvedic approach to food and tasty vegetarian cooking. It contains recipes which are formulated using herbs and spices to help balance the constitution of various individuals.
Details
Erscheinungsjahr: 2004
Genre: Importe, Kochen & Backen
Rubrik: Essen & Trinken
Thema: Gesunde & schlanke Küche
Medium: Taschenbuch
Inhalt: Kartoniert / Broschiert
ISBN-13: 9788120820234
ISBN-10: 8120820231
Sprache: Englisch
Einband: Kartoniert / Broschiert
Autor: Lad, Usha
Lad, Vasant
Hersteller: Motilal Banarsidass,
Verantwortliche Person für die EU: Libri GmbH, Europaallee 1, D-36244 Bad Hersfeld, gpsr@libri.de
Maße: 213 x 139 x 17 mm
Von/Mit: Usha Lad (u. a.)
Erscheinungsdatum: 30.01.2004
Gewicht: 0,319 kg
Artikel-ID: 121224907

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