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Beschreibung
Louisiana is home to two vibrant, spicy and famous cuisines; Cajun and Creole. This evocative volume presents a collection of easy-to-follow recipes that summarise the very best of Cajun and Creole heritage.
Louisiana is home to two vibrant, spicy and famous cuisines; Cajun and Creole. This evocative volume presents a collection of easy-to-follow recipes that summarise the very best of Cajun and Creole heritage.
Über den Autor
By Ruby Le Bois
Details
Erscheinungsjahr: 2013
Genre: Importe, Kochen & Backen
Rubrik: Essen & Trinken
Thema: Länderküchen
Medium: Taschenbuch
Titelzusatz: From Gumbo to Jambalaya, Bring the Traditional Tastes of Louisiana to Your Kitchen with 50 Authentic Cajun and Creole Recipes
Inhalt: Kartoniert / Broschiert
ISBN-13: 9781844765317
ISBN-10: 1844765318
Sprache: Englisch
Einband: Kartoniert / Broschiert
Autor: Le Bois, Ruby
Hersteller: Anness Publishing
Verantwortliche Person für die EU: Libri GmbH, Europaallee 1, D-36244 Bad Hersfeld, gpsr@libri.de
Maße: 282 x 217 x 12 mm
Von/Mit: Ruby Le Bois
Erscheinungsdatum: 14.11.2013
Gewicht: 0,443 kg
Artikel-ID: 106095264

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