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Beschreibung

More than just a collection of recipes, Lebanese Cuisine offers a richly detailed portrait of the crown jewel of Middle Eastern cuisine. Short-listed for the prestigious Andre Simon award in England, it has garnered rave reviews from both sides of the Atlantic.

More than just a collection of recipes, Lebanese Cuisine offers a richly detailed portrait of the crown jewel of Middle Eastern cuisine. Short-listed for the prestigious Andre Simon award in England, it has garnered rave reviews from both sides of the Atlantic.

Über den Autor
Anissa Helou
Details
Erscheinungsjahr: 2000
Genre: Importe, Kochen & Backen
Rubrik: Essen & Trinken
Thema: Länderküchen
Medium: Taschenbuch
Inhalt: Kartoniert / Broschiert
ISBN-13: 9780312187354
ISBN-10: 0312187351
Sprache: Englisch
Einband: Kartoniert / Broschiert
Autor: Helou, Anissa
Helou
Hersteller: St. Martins Press-3PL
Verantwortliche Person für die EU: Libri GmbH, Europaallee 1, D-36244 Bad Hersfeld, gpsr@libri.de
Maße: 229 x 152 x 16 mm
Von/Mit: Anissa Helou (u. a.)
Erscheinungsdatum: 05.09.2000
Gewicht: 0,424 kg
Artikel-ID: 106879207