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Beschreibung
This guide offers step-by-step instructions on how to make biltong and droewors, a variety of different sausages (including boerewors, salami and pork sausages), as well as cured and smoked meats.
This guide offers step-by-step instructions on how to make biltong and droewors, a variety of different sausages (including boerewors, salami and pork sausages), as well as cured and smoked meats.
Details
Erscheinungsjahr: 2010
Genre: Importe, Kochen & Backen
Rubrik: Essen & Trinken
Thema: Kochbücher & Grundkochbücher
Medium: Taschenbuch
Inhalt: Kartoniert / Broschiert
ISBN-13: 9781868252893
ISBN-10: 1868252892
Sprache: Englisch
Einband: Kartoniert / Broschiert
Autor: Tonder, Hannelie van
Hersteller: Penguin Random House South Africa
Verantwortliche Person für die EU: Libri GmbH, Europaallee 1, D-36244 Bad Hersfeld, gpsr@libri.de
Maße: 280 x 217 x 10 mm
Von/Mit: Hannelie van Tonder
Erscheinungsdatum: 01.05.2010
Gewicht: 0,225 kg
Artikel-ID: 132639148