Zum Hauptinhalt springen Zur Suche springen Zur Hauptnavigation springen
Dekorationsartikel gehören nicht zum Leistungsumfang.
Patisserie
A Step-by-step Guide to Baking French Pastries at Home
Taschenbuch von Murielle Valette
Sprache: Englisch

27,40 €*

inkl. MwSt.

Versandkostenfrei per Post / DHL

Lieferzeit 1-2 Wochen

Produkt Anzahl: Gib den gewünschten Wert ein oder benutze die Schaltflächen um die Anzahl zu erhöhen oder zu reduzieren.
Kategorien:
Beschreibung
Noch keine Beschreibung vorhanden. Sollten Sie Fragen zu dem Artikel haben, helfen wir Ihnen gerne weiter.
Über den Autor
Murielle Valette was born into a family of French chefs. Learning the family tradition first, she was then classically trained and worked alongside the best chefs in France and the UK. After 15 years of learning how to create des Pâtisseries à la française, she is now an expert renowned for her unique combination of French inspired cooking with English flavours and traditions. Now Head Pastry Chef at the Michelin-starred restaurant Ockenden Manor, near Haywards Heath, West Sussex, Murielle dedicates her time and energy to sharing her passion for French pastry in the UK.
Details
Erscheinungsjahr: 2013
Genre: Importe, Kochen & Backen
Rubrik: Essen & Trinken
Thema: Themenkochbücher
Medium: Taschenbuch
Inhalt: Kartoniert / Broschiert
ISBN-13: 9781908974136
ISBN-10: 1908974133
Sprache: Englisch
Einband: Kartoniert / Broschiert
Autor: Valette, Murielle
Hersteller: Little, Brown Book Group
Verantwortliche Person für die EU: Libri GmbH, Europaallee 1, D-36244 Bad Hersfeld, gpsr@libri.de
Maße: 244 x 187 x 22 mm
Von/Mit: Murielle Valette
Erscheinungsdatum: 17.10.2013
Gewicht: 0,833 kg
Artikel-ID: 105899608
Über den Autor
Murielle Valette was born into a family of French chefs. Learning the family tradition first, she was then classically trained and worked alongside the best chefs in France and the UK. After 15 years of learning how to create des Pâtisseries à la française, she is now an expert renowned for her unique combination of French inspired cooking with English flavours and traditions. Now Head Pastry Chef at the Michelin-starred restaurant Ockenden Manor, near Haywards Heath, West Sussex, Murielle dedicates her time and energy to sharing her passion for French pastry in the UK.
Details
Erscheinungsjahr: 2013
Genre: Importe, Kochen & Backen
Rubrik: Essen & Trinken
Thema: Themenkochbücher
Medium: Taschenbuch
Inhalt: Kartoniert / Broschiert
ISBN-13: 9781908974136
ISBN-10: 1908974133
Sprache: Englisch
Einband: Kartoniert / Broschiert
Autor: Valette, Murielle
Hersteller: Little, Brown Book Group
Verantwortliche Person für die EU: Libri GmbH, Europaallee 1, D-36244 Bad Hersfeld, gpsr@libri.de
Maße: 244 x 187 x 22 mm
Von/Mit: Murielle Valette
Erscheinungsdatum: 17.10.2013
Gewicht: 0,833 kg
Artikel-ID: 105899608
Sicherheitshinweis