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Beschreibung
Ken Albala is a professor of history and food studies at the University of the Pacific. He is author of Three World Cuisines: Italian, Mexican, Chinese and coauthor of The Lost Art of Real Cooking: Rediscovering the Pleasures of Traditional Food, One Recipe at a Time . He blogs at kenalbala.[...].
Ken Albala is a professor of history and food studies at the University of the Pacific. He is author of Three World Cuisines: Italian, Mexican, Chinese and coauthor of The Lost Art of Real Cooking: Rediscovering the Pleasures of Traditional Food, One Recipe at a Time . He blogs at kenalbala.[...].
Über den Autor
Ken Albala
Details
Erscheinungsjahr: | 2017 |
---|---|
Genre: | Importe, Kochen & Backen |
Rubrik: | Essen & Trinken |
Thema: | Kochbücher & Grundkochbücher |
Medium: | Taschenbuch |
ISBN-13: | 9780252083181 |
ISBN-10: | 0252083180 |
Sprache: | Englisch |
Einband: | Kartoniert / Broschiert |
Autor: | Albala, Ken |
Hersteller: | University of Illinois Press |
Verantwortliche Person für die EU: | Libri GmbH, Europaallee 1, D-36244 Bad Hersfeld, gpsr@libri.de |
Maße: | 251 x 201 x 15 mm |
Von/Mit: | Ken Albala |
Erscheinungsdatum: | 20.12.2017 |
Gewicht: | 0,612 kg |
Über den Autor
Ken Albala
Details
Erscheinungsjahr: | 2017 |
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Genre: | Importe, Kochen & Backen |
Rubrik: | Essen & Trinken |
Thema: | Kochbücher & Grundkochbücher |
Medium: | Taschenbuch |
ISBN-13: | 9780252083181 |
ISBN-10: | 0252083180 |
Sprache: | Englisch |
Einband: | Kartoniert / Broschiert |
Autor: | Albala, Ken |
Hersteller: | University of Illinois Press |
Verantwortliche Person für die EU: | Libri GmbH, Europaallee 1, D-36244 Bad Hersfeld, gpsr@libri.de |
Maße: | 251 x 201 x 15 mm |
Von/Mit: | Ken Albala |
Erscheinungsdatum: | 20.12.2017 |
Gewicht: | 0,612 kg |
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