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Taste as Experience – The Philosophy and Aesthetics of Food
Buch von Nicola Perullo (u. a.)
Sprache: Englisch

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Beschreibung
Preface to the American Edition
Foreword, by Massimo Montanari
Introduction
First Mode of Access: Pleasure
Second Mode of Access: Knowledge
Third Mode of Access: Indifference
The Wisdom of Taste, the Taste of Wisdom
Notes
References
Index
Preface to the American Edition
Foreword, by Massimo Montanari
Introduction
First Mode of Access: Pleasure
Second Mode of Access: Knowledge
Third Mode of Access: Indifference
The Wisdom of Taste, the Taste of Wisdom
Notes
References
Index
Details
Empfohlen (von): 22
Erscheinungsjahr: 2016
Medium: Buch
Reihe: Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History
Inhalt: Einband - fest (Hardcover)
ISBN-13: 9780231173483
ISBN-10: 0231173482
Sprache: Englisch
Einband: Gebunden
Autor: Nicola Perullo
Massimo Montanari
Hersteller: Columbia University Press
Verantwortliche Person für die EU: preigu, Ansas Meyer, Lengericher Landstr. 19, D-49078 Osnabrück, mail@preigu.de
Maße: 224 x 148 x 20 mm
Von/Mit: Nicola Perullo (u. a.)
Erscheinungsdatum: 05.04.2016
Gewicht: 0,376 kg
Artikel-ID: 131311548
Details
Empfohlen (von): 22
Erscheinungsjahr: 2016
Medium: Buch
Reihe: Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History
Inhalt: Einband - fest (Hardcover)
ISBN-13: 9780231173483
ISBN-10: 0231173482
Sprache: Englisch
Einband: Gebunden
Autor: Nicola Perullo
Massimo Montanari
Hersteller: Columbia University Press
Verantwortliche Person für die EU: preigu, Ansas Meyer, Lengericher Landstr. 19, D-49078 Osnabrück, mail@preigu.de
Maße: 224 x 148 x 20 mm
Von/Mit: Nicola Perullo (u. a.)
Erscheinungsdatum: 05.04.2016
Gewicht: 0,376 kg
Artikel-ID: 131311548
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