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The Art of Cooking – The First Modern Cookery Book
Buch von Luigi Ballerini
Sprache: Englisch

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Beschreibung
Introduction. Maestro Martino: The Carneades of Cooks Luigi Ballerini The Art of Cooking Composed by the Eminent Maestro Martino of Como How to Make Every Sort of Victual How to Make Every Type of Sauce How to Make Every Sort of Torte How to Make Every Sort of Fritter How to Cook Eggs in Every Way How to Cook Every Type of Fish The Riva del Garda Recipes The Neapolitan Recipes Maestro Martino Today: Fifty Modernized Recipes Stefania Barzini Textual Note Jeremy Parzen Selected Bibliography Index
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Details
Erscheinungsjahr: 2004
Medium: Buch
Reihe: California Studies in Food and Culture|California Studies in Food & Culture
Inhalt: Einband - fest (Hardcover)
ISBN-13: 9780520232716
ISBN-10: 0520232712
Sprache: Englisch
Einband: Gebunden
Autor: Luigi Ballerini
Redaktion: Ballerini, Luigi
Übersetzung: Parzen, Jeremy
Auflage: First Edition,
Hersteller: University of California Press
Verantwortliche Person für die EU: preigu, Ansas Meyer, Lengericher Landstr. 19, D-49078 Osnabrück, mail@preigu.de
Maße: 265 x 192 x 18 mm
Von/Mit: Luigi Ballerini
Erscheinungsdatum: 03.12.2004
Gewicht: 0,6 kg
Artikel-ID: 132539781
Details
Erscheinungsjahr: 2004
Medium: Buch
Reihe: California Studies in Food and Culture|California Studies in Food & Culture
Inhalt: Einband - fest (Hardcover)
ISBN-13: 9780520232716
ISBN-10: 0520232712
Sprache: Englisch
Einband: Gebunden
Autor: Luigi Ballerini
Redaktion: Ballerini, Luigi
Übersetzung: Parzen, Jeremy
Auflage: First Edition,
Hersteller: University of California Press
Verantwortliche Person für die EU: preigu, Ansas Meyer, Lengericher Landstr. 19, D-49078 Osnabrück, mail@preigu.de
Maße: 265 x 192 x 18 mm
Von/Mit: Luigi Ballerini
Erscheinungsdatum: 03.12.2004
Gewicht: 0,6 kg
Artikel-ID: 132539781
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