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Beschreibung
Introduction. Maestro Martino: The Carneades of Cooks Luigi Ballerini The Art of Cooking Composed by the Eminent Maestro Martino of Como How to Make Every Sort of Victual How to Make Every Type of Sauce How to Make Every Sort of Torte How to Make Every Sort of Fritter How to Cook Eggs in Every Way How to Cook Every Type of Fish The Riva del Garda Recipes The Neapolitan Recipes Maestro Martino Today: Fifty Modernized Recipes Stefania Barzini Textual Note Jeremy Parzen Selected Bibliography Index
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Details
Erscheinungsjahr: | 2004 |
---|---|
Medium: | Buch |
Reihe: | California Studies in Food and Culture|California Studies in Food & Culture |
Inhalt: | Einband - fest (Hardcover) |
ISBN-13: | 9780520232716 |
ISBN-10: | 0520232712 |
Sprache: | Englisch |
Einband: | Gebunden |
Autor: | Luigi Ballerini |
Redaktion: | Ballerini, Luigi |
Übersetzung: | Parzen, Jeremy |
Auflage: | First Edition, |
Hersteller: | University of California Press |
Verantwortliche Person für die EU: | preigu, Ansas Meyer, Lengericher Landstr. 19, D-49078 Osnabrück, mail@preigu.de |
Maße: | 265 x 192 x 18 mm |
Von/Mit: | Luigi Ballerini |
Erscheinungsdatum: | 03.12.2004 |
Gewicht: | 0,6 kg |
Details
Erscheinungsjahr: | 2004 |
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Medium: | Buch |
Reihe: | California Studies in Food and Culture|California Studies in Food & Culture |
Inhalt: | Einband - fest (Hardcover) |
ISBN-13: | 9780520232716 |
ISBN-10: | 0520232712 |
Sprache: | Englisch |
Einband: | Gebunden |
Autor: | Luigi Ballerini |
Redaktion: | Ballerini, Luigi |
Übersetzung: | Parzen, Jeremy |
Auflage: | First Edition, |
Hersteller: | University of California Press |
Verantwortliche Person für die EU: | preigu, Ansas Meyer, Lengericher Landstr. 19, D-49078 Osnabrück, mail@preigu.de |
Maße: | 265 x 192 x 18 mm |
Von/Mit: | Luigi Ballerini |
Erscheinungsdatum: | 03.12.2004 |
Gewicht: | 0,6 kg |
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