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From fresh plant-based milk to artisanal vegan cheese, from silky yogurts and creams to delicious nutty spreads and dips, join the new food revolution and learn how to make delicious, dairy-free products at home with this fabulous vegan cookbook.
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Erscheinungsjahr: | 2019 |
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Genre: | Importe, Kochen & Backen |
Rubrik: | Essen & Trinken |
Thema: | Gesunde & schlanke Küche |
Medium: | Buch |
Inhalt: | Gebunden |
ISBN-13: | 9781911624578 |
ISBN-10: | 1911624571 |
Sprache: | Englisch |
Einband: | Gebunden |
Autor: | Holm, Emelie |
Hersteller: | HarperCollins Publishers |
Verantwortliche Person für die EU: | Libri GmbH, Europaallee 1, D-36244 Bad Hersfeld, gpsr@libri.de |
Maße: | 246 x 174 x 25 mm |
Von/Mit: | Emelie Holm |
Erscheinungsdatum: | 30.07.2019 |
Gewicht: | 0,648 kg |
Erscheinungsjahr: | 2019 |
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Genre: | Importe, Kochen & Backen |
Rubrik: | Essen & Trinken |
Thema: | Gesunde & schlanke Küche |
Medium: | Buch |
Inhalt: | Gebunden |
ISBN-13: | 9781911624578 |
ISBN-10: | 1911624571 |
Sprache: | Englisch |
Einband: | Gebunden |
Autor: | Holm, Emelie |
Hersteller: | HarperCollins Publishers |
Verantwortliche Person für die EU: | Libri GmbH, Europaallee 1, D-36244 Bad Hersfeld, gpsr@libri.de |
Maße: | 246 x 174 x 25 mm |
Von/Mit: | Emelie Holm |
Erscheinungsdatum: | 30.07.2019 |
Gewicht: | 0,648 kg |